Sunset at Kosybar

Etter en lang dag travende gate opp og gate ned i Marrakech, befinner vi oss en ettermiddag ved El Badi palasset (sør i medinaen like ved det kongelige palass). Vi er slitne og trenger rett og slett en mojito. Etter å ha sjekket kartet, ser vi det er avmerket en bar like ved. Kosybar høres jo forlokkende ut, så denne må vi teste. Og som sagt, så gjort.

Kosybar viser seg å være både restaurant og bar over hele tre etasjer (inklusiv takterrassen). Vi går målrettet opp alle trappene til takterrassen. Vi siger ned i en sofa og blir salige, og det før mojitoen kommer på bordet…

For en oase. Nedenfor oss er et lite, koselig torg som til og med virker bedagelig hva gjelder tempo og aktivitetsnivå. Her stemmer det meste. Både utsikten og baren er akkurat det vi trenger etter en dag med overdose av inntrykk.

Så kommer mojitoen på bordet idet solen går ned over hustakene. Dagen er fullkommen.

Fakta

Adresse: 47, Place des Ferblantiers
Tel: 05 24 38 03 24
E-post: kosybar@yahoo.com
web: Kosybar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>