Neste stopp – Egypt!

Foto: Star Tour

Det er mandag og dagen før avreise til Egypt. Ikke visste jeg for vel en måned siden at jeg skulle vinne Star Tour TEMAs konkurranse om å bli deres nye TEMA-reporter, og at jeg 25. oktober skal sette meg på flyet til Egypt for å være med på turen Isis – Faraoenes Egypt. Noen ganger byr livet på usedvanlig hyggelige overraskelser.

Etter at jeg fikk vite at jeg var en av finalistene i konkurransen, har aktivitetsnivået vært forholdsvis høyt. Først var det en uke med hektisk stemmesanking på facebook (tusen takk til alle dere som stemte på meg og som engasjerte dere på mine vegne). Så kom telefonen fra Star Tour om at jeg hadde vunnet. Da ble det ellevill seiersdans med gode kolleger. Om jeg kunne dra til Egypt 25. oktober, spurte de meg. Selvfølgelig, jeg er klar! Men helt klar var jeg jo ikke. Sist gang jeg blogget var for NORAD og Reisen Tilbake i fjor, men da på deres blogg. Tanken om å starte en reiseblogg har vært der en god stund, men nå ble det altså fart på sakene.

Så er det Egypt. Dette fascinerende landet med en historie som overgår eventyrene. Her har det blitt pløyd gjennom både bøker og internett for å friske opp kunnskapen. Og desto mer jeg leser, desto mer gleder jeg meg. Det er lett å bli sjarmert i senk av Afrika. Så har også skjedd med meg, og derfor henger dette kjedet rundt halsen min.

Om dere fortsatt er i tvil, så er jeg altså langt over middels glad i reiser og opplevelser. Turene ut av landet blir hyppigere for hvert år og aldri føler jeg meg så levende som i møte med nye kulturer og mennesker. Du kan lese mer om meg på min rykende ferske blogg.

Jeg gleder meg til å formidle opplevelsene mine, og målet mitt er å gjøre det på en slik måte at du kjenner det rykke i reisefoten. Håper vi snakkes snart på www.mamatwiga.com.

15 Responses to Neste stopp – Egypt!

 1. Jeg gleder meg til å ta del i opplevelsene fra sofaen/sykehuset. Ser frem til masse innbydene bilder:)
  God tur!

  Kathrine 24/10/2011 at 11:38 Reply
  • Tusen takk, Kathrine. Gleder meg som en unge ;-)

   mamatwiga 24/10/2011 at 11:41 Reply
 2. Hei Wenche. Dette blir utrolig spennende å følge med på. Gleder meg til å dele dine opplevelser. Ekstra interessant blir det idet jeg aldri har vært i Egypt :-) God tur! Hilsen Torhild

  Hadeland Ringerike Reiseliv 24/10/2011 at 16:33 Reply
  • Tusen takk, Torhild :-)

   mamatwiga 24/10/2011 at 16:51 Reply
 3. Gleder meg til følge bloggen, god tur!

  Janniche 24/10/2011 at 17:14 Reply
 4. God tur Mama Twiga!! Gleder meg til å følge deg på reisen!
  Klem Renate

  Renate Helen Øen 24/10/2011 at 17:14 Reply
  • Tusen takk, Renate og Janniche :-)

   mamatwiga 24/10/2011 at 17:16 Reply
 5. God tur! Eller safari njema, som vi sa det ifjor på Reisen Tilbake ;)

  Det blir morsomt å følge den på ferden ut i verden. Hehe, hørtes ut som du var nyklekket unge…. Men jeg VET jo at du skaper kontakt med menneskene du møter på din vei, og derfor blir det spennende å se/lese om hva du opplever nå. Og ja, det rykker i MIN reisefot allerde ;)

  Lurer forresten på om du bare legger ut egne bilder? Tenker på de fargerike bildene fra Marrakesh, som var veldig fristende, altså ;) ))

  Lill-Karin 24/10/2011 at 17:32 Reply
  • Takk for det, safari-sister ;-) Ja, du vet…blir jo ganske engasjert :-) Gleder meg utrolig mye. Det er noe eget med Afrika, men det trenger jeg vel ikke fortelle deg ;-) Marrakech-bildene har jeg tatt selv. Helt utrolige farger der, men som vår venn Francis sa: “This is Africa” ;-)

   mamatwiga 24/10/2011 at 17:39 Reply
 6. Blir spennende å følge bloggen din, Wenche :) Riktig god tur!

  Heidi F. 25/10/2011 at 06:32 Reply
  • Tusen takk :-)

   mamatwiga 26/10/2011 at 10:28 Reply
 7. Vi følger med deg Wenche :) Liker måten du blogger/formidler på… Alltid gøy å lese det du skriver :) Kos deg med reisesyken! Stor klem fra oss :)

  Kristin 26/10/2011 at 13:31 Reply
  • Bra at du henger med meg, Kristin :-) Klem :-)

   mamatwiga 26/10/2011 at 21:22 Reply
 8. Heia:) Dette er nydelig å lese om ved morgenkaffen:)Ha en fin dag Wenche og KM:)

  Tone 27/10/2011 at 06:45 Reply
  • Takk :)

   mamatwiga 29/10/2011 at 06:53 Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>