Til sengs med en krokodille

Krokodillen som havnet i sengen vår

Jepp, jeg har vært til sengs med en krokodille denne uken. Og ikke bare jeg, men resten av passasjerene på Nile Empress også. Det er like spennende hver dag når vi kommer tilbake fra en utflukt og skal inn igjen på lugarene våre. Hva har de kreative herrer funnet på denne dagen mon tro? Kreativiteten råder nemlig blant mannskapet på Nile Empress. Gutta som rer senger og vasker rommene våre lager hver dag en eller flere figurer av håndklær og stæsjer dem opp med det de måtte finne. Så slik havner en stor krokodille på alle sengene, og vi har nesten ikke hjerte til å dusje, for da må vi jo bruke håndklærne og ødelegge kunstverket. Det er svaner, blomster, hjerter og kule kobraslanger. En dag sitter det til og med en håndkle-kar i senga med Kjell Magnes solbriller og leser Dan Brown.

Denne karen fant vi i sengen en dag

Den samme kreativiteten er til stede hos kjøkkenpersonalet. Elefanter og fotballspillere blir skjært ut av gresskar, og overdådige grønnsaksdekorasjoner med finurlige utskjæringer prydet bordene. Vi får faktisk kurs i både grønnsaks- og håndklekunst. Alle disse små ekstra gestene gjør faktisk noe med deg som gjest. Du blir rett og slett i godt humør.

Maten – den er delikat anrettet, smaker fortreffelig og blir servert i rikelig monn. Men akk – jeg gleder meg ikke til å gå på vekta når jeg kommer hjem.

De kan å pynte med mat karene på Nile Empress

For den som vil er det underholdning om bord på kveldene. Min favoritt er nok anledningen jeg fikk til å være Kleopatra…

Kleopatra og Julius Cæsar

Allikevel – det absolutt beste med båten er de ansatte. For en fantastisk gjeng. De oppfører seg som en eneste stor familie og innlemmer oss raskt i storfamilien. Det er smil, latter, glimt i øyet og en fantastisk hjelpsomhet. De danser, spiller trommer og synger. Ahmed og Ahmed viser seg til og med å være dyktige skuespillere.

Besetningen på båten shower under galebaya-partyet

Karen i butikken er så hyggelig og hjelpsom at jeg ligger an til å bli cruisets beste kunde…

For ikke å glemme Ali. Massøren som er for beskjeden til å mase på passasjerene om de ønsker massasje og som er gateselgernes rake motsetning. Men jungeltelegrafen går fort gjennom båten etter at første passasjer har blitt massert. The best massage ever, rett og slett.

The best massage ever

Boat manager Mohammed kan være stolt av sin besetning.

Nile Empress

2 Responses to Til sengs med en krokodille

  1. Ååååå…det hørtes deilig ut å være passasjer på Nile Empress,dette fristet.

    Linda Hagen 02/11/2011 at 17:33 Reply
    • Jepp Linda, dette var rett og slett en opplevelse for livet :-)

      mamatwiga 02/11/2011 at 17:47 Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>