Cruise for liten – Cruise for stor

Ann-Sofi og Markus, mor og sønn fra Sverige storkoste seg på turen

Det er kanskje noen av dere som tenker at båtcruise er for de “godt voksne” (55+), og ikke for “oss” unge. Kanskje har du også tenkt at dette må da bli kjedelig i lengden. Jeg må nok innrømme at slike tanker har streifet meg også…..før jeg selv plutselig befinner meg på et båtcruise på Nilen. Det viser seg at jeg har tatt fullstendig feil, for til min forbauselse er det ikke kjedelig et sekund.

Kombinasjonen av kulturhistorie og slaraffenliv er helt perfekt for oss som liker å oppleve nye kulturer og synes det er spennende med historie, men samtidig vil få bort gråfargen i fjeset og liker å slappe av med et glass rosé eller to ved bassengkanten. Ole Brum-filosofien slår til: Ja takk, begge deler.

Kjell Magne slapper av på dekk med en bok...lettere solbrent...

På vårt cruise har det vært en salig blanding av gammelt og ungt. Fra eldstemann på 84, sprek som en fole og med livsfilosofien “Jeg kan da ikke sitte hjemme og vente på å dø” til Maren på 11 som kan mer om egyptiske faraoer og guder enn de fleste av oss andre.

Maren og mamma Vigdis er på jentetur på Nilen

Den forholdsvis vesle gruppen vår har blitt bedre kjent for hver dag, og alle som en gir uttrykk for at de  stortrives både i gruppen og med turopplegget. Jeg for min del vil gjerne bevare kontakten med dem jeg ble best kjent med.

Hvem hadde vel trodd at dama med båtskrekk skulle bli cruisefrelst…vel og merke cruise hvor jeg ser land…

2 Responses to Cruise for liten – Cruise for stor

  1. Hej Wenche ! Du har fått med hela resan fantastiskt bra m.v.h. Ann-Sofie & Marcus

    Ann-Sofie & Marcus 04/11/2011 at 22:15 Reply
    • Heisann og takk for sist :-) Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Så bra at dere likte det :-) Hilsen Mama Twiga ;-)

      mamatwiga 05/11/2011 at 00:50 Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>